Blog.

Bewezen SEO-tactieken

Veel SEO-tactieken werken niet meer. Als u oude tactieken gebruikt, moet u uw SEO-aanpak opnieuw vormgeven.

Dit is het moment om je te concentreren op meer levensvatbare en bewezen SEO-tactieken. Deze inhoud bevat precies 58 tips, suggesties en tactieken die u zullen helpen.

google

Url factor

Gebruik geen “#” in URL’s. Googlebot ondersteunt geen index-URL’s met een “#”-teken. Aangezien Googlebot dit niet ondersteunt, kan dit u in de problemen brengen en voorkomen dat u hoog scoort.

Let op backlinks

Als u doneert aan goede doelen en non-profitorganisaties voor een backlink, wordt dit door Google niet geaccepteerd als u een liefdadigheidsinstelling bent. Maak alsjeblieft zo snel mogelijk een einde aan deze situatie.

Gebruik Efficént uw sitemap grenzen

Uw sitemaps zijn beperkt tot 50.000 URL’s per sitemap. Je hebt nu de mogelijkheid om een ​​gecomprimeerde versie van 50 MB te hebben in plaats van 10 MB.

Voeg emojis toe aan je plannen

Het toont emoji in de zoekresultaten van Google. Emoji’s kunnen een grote rol spelen in de lokale zoekruimte. Stel je voor dat je de dichtstbijzijnde pizzeria kunt bereiken met een emoji.

seo zoekwoorden

Maak een videostrategie

Inhoud is koning, continuïteit is koningin, en video kan een heropleving van de twee zijn. Voel je vrij om ze te animeren en efficiënt op te nemen in je reguliere plannen, omdat ze altijd visueel de aandacht van de gebruikers trekken. Google integreert video in Google Maps-vermeldingen. Dus als je nog geen videostrategie hebt, begin dan snel met ontwikkelen. Je moet zeker selectief zijn met betrekking tot backlinks. Als de aan u gegeven links niet van hoge kwaliteit, permanent, gekwalificeerd en van het soort zijn dat u verkeer zal opleveren, zal het een heks zijn, geen koningin.

U kunt meerdere sitemaps hebben. Als u wilt dat Google zijn kruipende aandacht richt op specifieke delen van uw site, maakt u een aparte sitemap. Dit kunnen afbeeldingen, video’s, profielen en blogposts zijn.

Werk met natuurlijke verbindingen

Zorg ervoor dat uw link op natuurlijke wijze tot stand komt, uw inhoud van u is, wees natuurlijk en begrijpelijk, zodat de gebruiker zich niet verveelt met de inhoud en die natuurlijkheid niet op een vloeiende manier verlaat. Als Google massale manipulatie detecteert, devalueert het alle links, niet alleen de slechte.

Als u een nieuwe website bouwt, investeer dan in inhoud van hoge kwaliteit

U hoeft geen exacte zoekwoordtermen te gebruiken. Google kan uw lokale zoektermen koppelen aan semantisch zoeken.

Gebruik onderdelen correct

Stop met het gebruik van componentlinks als tactiek voor linkbuilding. Als je componenten gaat gebruiken, gebruik ze dan als strategie voor merkbekendheid en UX-ervaring.

Huur bij het herontwerpen van uw website een SEO-expert in voordat u meer tijd en middelen in uw site investeert. Het zal gezonder en gemakkelijker zijn om alle SEO-verbeteringen door te voeren terwijl uw website wordt ontworpen en gecodeerd.

Nieuwe inhoud kan uw rankings enigszins verbeteren. Deze inhoud hoeft geen nieuwe inhoud op de startpagina te zijn. Het kan ook afkomstig zijn van uw bloginhoud.

Gebruik gesproken zoeken

Combineer gesproken zoekopdrachten bij het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek met meer relevante vragen. Aangezien Google Voice Search beschikbaar is in 30 nieuwe talen, wordt het aangeboden aan meer dan 1 miljard mensen over de hele wereld. Ook al lijkt het minder in Belgie, toch wordt er op meer manieren geprobeerd om de inhoud te bereiken die wordt gezocht door Voice Search. bekend.

Gebruik altijd tools

Bewaak uw links via Search Console (Zoekverkeer > Links naar uw site) en detecteer kwaadwillende links en wijs ze eens per maand af. Het is de moeite waard eraan te denken dat Search Console 1 week achterloopt met linkanalyse. Om deze reden kunt u met behulp van tools zoals Ahrefs sneller beslissingen nemen.

Probeer een afbeeldingsbestand in vectorformaat te importeren wanneer u afbeeldingen gebruikt. Dit soort bestanden kan beter worden geschaald, waardoor u een betere beeldkwaliteit krijgt op meerdere apparaten.

Backlinks

Let op ankerteksten

De rol van ankerteksten in uw interne linkstrategie is erg groot, deze ankerteksten zullen u veel verkeer opleveren, zorg ervoor. Link niet altijd naar dezelfde zoekwoorden en pagina’s. Verschuil je ook bij interne links niet achter een bepaald zoekwoord. Zie er natuurlijk uit.

Houd de sitesnelheid maximaal

Houd de sitesnelheid op 2-3 seconden voor de gebruiker. U kunt Google Page Speed ​​​​of vergelijkbare tools gebruiken om uw sitesnelheid te meten.

site snelheid

Geef de bezoeker zekerheid

Wanneer ga je HTTPS gebruiken? Als u nog niet bent geslaagd, moet u het overgangsproces voltooien door ondersteuning te krijgen van een professional.

Wijzig uw interne links naar HTTPS voordat u overschakelt van HTTP naar HTTPS.

Vergeet niet je IP-adres toe te voegen aan Google Analytics.

Vergeet niet Twitter en Facebook kaartjes toe te voegen

Heb je Twitter Cards aan je site toegevoegd? Hetzelfde geldt voor Facebook; Door deze kaarten aan uw site toe te voegen, worden andere kaarten aan uw site toegevoegd, dus de meeste sociale-mediaplatforms maken verbinding met elkaar, zelfs als gebruikers zich concentreren op een enkel sociaal-mediaplatform, proberen ze bijna allemaal. U moet Open Graph gebruiken om te optimaliseren hoe uw berichten op Facebook worden bekeken. Investeer in klantenservice op Facebook. U kunt producten verkopen en kopen via Facebook Messenger. Voeg de Facebook-pixelcode toe aan uw site en creëer een doelgroep, zodat u herhaling krijgt en de gebruiker in een lus brengt. Geef advertenties weer aan gebruikers die uw site bezoeken en zorg ervoor dat ze uw site opnieuw bezoeken.

Impresseer het onderdeel dat je bijwoont

Google heeft een functie voor het plannen van ritten gelanceerd in Knowledge Graphs; daarom, als u een lokaal bedrijf of reisorganisatie bent, zal het maken van reisgidsen u ten goede komen. Test en experimenteer met LinkedIn-advertenties. Meet hoeveel gebruikers converteren van uw door LinkedIn gesponsorde inhoud en advertenties.

Voeg de remarketingcode van Google Ads toe aan uw site en maak remarketingadvertenties. Net als bij Facebook-doelgroepadvertenties, kunt u dankzij AdWords mensen terughalen die uw site eerder hebben bezocht. Terugkerende gebruikers zijn erg waardevol.

Als u een lage klikfrequentie ziet in het Google Search Console Search Analytics-rapport, moet u de metabeschrijvingen opnieuw evalueren.Soms trekt oude inhoud nog steeds verkeer aan. Als dat het geval is, maakt u nieuwe inhoud die vergelijkbaar is met uw oude inhoud, waardoor verkeer naar nieuwe, frissere, relevantere inhoud wordt geleid. Op deze manier kunt u zowel uw oude inhoud bijwerken als tegelijkertijd nieuwe inhoud uit de oude inhoud halen.

Analyseer je concurrenten goed

Volg de pagina’s waar gebruikers uw site verlaten door uitstappagina’s te analyseren. Waarom vertrekken gebruikers? Analyseer ze goed en elimineer deze redenen van uw eigen site. Overweeg deze uitstappagina’s te bekijken om de tijd op de site te verlengen. Dankzij zowel Google Analytics als Yandex Metrica kunt u zeer goede gegevens bereiken.

analyseer seo

Plaats enkel kwalitatief inhoud

Ontdoe u van onvoldoende inhoud of herschrijf uw inhoud. De reden hiervoor is om ervoor te zorgen dat de gebruiker snel en nauwkeurig toegang heeft tot wat hij of zij zoekt, zonder tijd te verspillen aan onnodige dingen zonder zich te vervelen. Niets doen voor uw site verlaagt de kwaliteit. Vergeet niet dat de Google-zoekmachine een kwaliteitservaring wil bieden. Het is bewezen dat langere inhoud hogere zoekresultaten oplevert. Natuurlijk, als je zegt dat ik lang zal schrijven, moet je niet belachelijk zijn. Ruim dubbele inhoud op die intern of extern wordt gehost. Als u dubbele inhoud op andere sites heeft, neemt u contact op met de eigenaar van de site en vraagt ​​u deze deze te verwijderen of toe te voegen aan uw afgekeurde bestand.

Controleer of u dubbel geïndexeerd bent. Dubbele indexering kan leiden tot duplicatie van inhoud.

Geef klanten een gemakkelijk overzicht van u site

Het aantal vermeldingen van klanten blijft groeien, ze moeten gemakkelijk door uw site kunnen navigeren. Stel een plan op om klanten te vragen het product te beoordelen of erop te reageren. Zoekmachines gebruiken deze waarden om waarde toe te kennen en resulteren in hogere conversies.

Gebruik headers juist

Een pagina moet een H1-tag hebben. Gebruik niet meer dan één H1-tag op één pagina. Breid uw titel dus uit met uw onderwerpkoppen. Als u tussenkoppen gebruikt, stelt u deze in op H2 of als het een tussenkop heeft, sorteert u deze zoals H3. Dit laat zien dat uw inhoud heeft gedetailleerde informatie en zal het verheerlijken in de ogen van Google.

Gebruikers nemen contact met u op

FAQ-pagina’s worden steeds belangrijker; Laat gebruikers contact met u opnemen zodat ze met u kunnen praten, zodat ze vragen kunnen stellen over hun gedachten, of u kunt een sectie met veelgestelde vragen maken en hen helpen te vinden waarnaar ze op zoek zijn, maar als ze rechtstreeks een vraag en antwoord met u hebben, ze zullen ze verbinden met uw site.

Krijg verkeer uit afbeeldingen

Vergeet niet om ALT-tags aan afbeeldingen toe te voegen voordat u inhoud plaatst. Probeer ook relevante trefwoordzinnen aan afbeeldingen toe te voegen als ALT-tags. Op deze manier zullen zelfs afbeeldingen naar uw site stromen.

Niet vergeten

Dit is een spel. Je moet weten dat dit spel regels heeft. Als je het spel volgens de regels speelt, zul je altijd succesvol zijn. Zolang je deze regels altijd volgt, zal je succes altijd zijn. Tegelijkertijd zal je verkeer met deze regels het laatste niveau bereiken.