Blog.

Google pagespeed

Wat is google pagespeed?

PageSpeed, geproduceerd door Google Developer om de tekortkomingen van de website te zien werken, helpt u informatie te krijgen over veel onderwerpen, waaronder paginasnelheid en SEO. Uw websitebeoordelingen rapporteren het op basis van gegevens van mobiele apparaten op pc, het platform geeft suggesties om uw pagina te verbeteren.

Google PageSpeed ​​analyseert de inhoud van uw website en doet verschillende suggesties om deze sneller te maken. Het systeem, dat veel oplossingen biedt door rekening te houden met de Chrome-gegevens, verzamelt veel gegevens, lost prestatieproblemen op en helpt u de snelheid van uw site te verhogen. Het geeft u de mogelijkheid om de werking en het ontwerp van uw webpagina’s te herzien en ze nuttiger te maken.

De PageSpeed-service, die gegevens zoals Chrome User Experience Report (CrUX), First Rich Content Coloring (FCP) en First Login Delay (FID) samenbrengt, rekening houdend met het URL-adres van uw pagina, stelt u in staat om meer informatie over uw website. Het helpt u veel problemen op te lossen door u toegang te geven tot verschillende statistieken om de gebruikerservaring te verbeteren.

Google Pagespeed

Google PageSpeed ​​Insights, waarmee u uw site kunt optimaliseren voor mobiele platforms, biedt ook verschillende oplossingen over Accelerated Mobile Pages genaamd AMP. Het platform, waar je de snelheid van verschillende webpagina’s kunt meten, stelt geen limiet aan testen. Het analyseert de problemen die je hebt gemist, bepaalt de noodzakelijke stappen en biedt de mogelijkheid voor verbetering.

Het systeem, dat zowel de inhoud als de technische infrastructuur met directe gegevens analyseert, vergemakkelijkt uw transacties met de interface die het biedt voor webexperts en amateur-webgebruikers. Hiermee kunt u uw gebruikerservaring optimaliseren door niet alleen informatie te verstrekken over de snelheid van uw website, maar ook over de problemen met de plug-ins die deze bevat. Als hulpmiddel voor technische ondersteuning helpt het u het aantal bezoekers naar uw site te verhogen.

Welke gegevens geeft PageSpeed ​​Insight?

Google PageSpeed ​​Insights, dat veel informatie overbrengt, waaronder veldgegevens, laboratoriumgegevens, kansen, diagnostiek en succesvolle audits met directe metingen, biedt verschillende gegevens en suggesties over prestatieoptimalisatie samen. Het simuleert uw website met een gemiddeld apparaat, zodat u kunt meten hoe efficiënt deze is als gevolg van elke interactie.

De veldgegevens, gebaseerd op het Chrome User Experience Report, geven u informatie over het tijdstip waarop de eerste tekst en afbeelding werden geverfd en de periode van 5 seconden waarin het laden van pagina’s het meest intens was. Het schat hoeveel milliseconden uw website reageert tijdens het inloggen van gebruikers en waarschuwt voor problemen die u moet oplossen.

Het gedeelte Mogelijkheden biedt suggesties voor verbetering van de prestatiestatistieken van uw pagina. Het biedt ook oplossingen voor veel problemen door in te schatten hoe snel de paginasnelheid zal zijn als de aanbevolen verbeteringen worden geïmplementeerd. Het biedt ideeën over hoe u het probleem kunt oplossen door uw website vanaf verschillende platforms zoals mobiel en desktop te scannen, en versnelt uw optimalisatieprocessen.

In het diagnostische gedeelte, dat u informatie geeft over problemen die niet direct van invloed zijn op uw snelheidsscore, kunt u aanvullende informatie verkrijgen over de mate waarin uw webpagina zich houdt aan webontwikkelingstoepassingen. Bovendien helpt PageSpeed ​​​​Insights, dat gedetailleerde rapporten geeft over de ontbrekende punten van de prestaties van zowel zijn eigen als die van andere websites, u de manier waarop uw pagina’s functioneren te verbeteren.

Succesvolle controles die de succesgebieden van de pagina laten zien, laten u weten welke prestatie-optimalisaties u correct hebt gemaakt. Het bevat best practices voor prestaties die zijn verbeterd van afbeeldingsgrootte tot paginacodes. Google PageSpeed ​​​​Insights-gegevens, waarmee u de conversieratio van uw site kunt verhogen, helpen ook om uw pagina’s sneller te laten indexeren in zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Hoe worden PageSpeed ​​​​Insight - gegevens geïnterpreteerd?

Page Speed ​​Insights, dat gedetailleerde optimalisatiesuggesties biedt over alle problemen met betrekking tot uw website, bevat informatie over hoe u kunt verbeteren. Veel suggesties, waarvan u de details kunt bekijken door op de opgegeven gegevens te klikken, maken het u gemakkelijker om geïnformeerd te worden over de problemen die van invloed zijn op uw snelheidsscore. Hiermee kunt u actie ondernemen door advies te geven over hoe u de prestaties van uw site op zowel desktop- als mobiele apparaten kunt verbeteren.

Google pagespeed

De paginasnelheid, die een van deze gegevens is, laat zien hoe lang het duurt voordat het HTML-bestand volledig is geladen en welk derde deel van de FCP-waarde is. Deze gegevens, die zijn ingedeeld in de kleuren rood, geel en groen, bepalen een score voor uw site in de range van 0-49, 50-89 en 90-100. Hiermee kunt u verbeteringen aanbrengen door binnen deze scores verschillende suggesties aan te bieden.

Als uw sitescore tussen 0-49 ligt, geeft Google Page Speed ​​Insights aan dat uw webpagina langzaam wordt geopend vanwege een aantal problemen. Het helpt u deze problemen op te lossen door verschillende optimalisatiesuggesties aan te bieden in overeenstemming met de informatie die is verkregen door zowel uw inhoud als paginacodes te scannen. In overeenstemming met deze suggesties kunt u verbeteringen aanbrengen en zowel uw snelheidsprestaties als uw SEO-resultaten verbeteren.

Als uw sitescore tussen 50-89 ligt, kunt u uw webpagina’s met een kleine wijziging nuttiger maken. Aangeboden door het Platform; In overeenstemming met suggesties zoals het comprimeren van afbeeldingen, het verplaatsen van CSS-bestanden naar de onderkant van de pagina, het bewerken van JavaScript-codes en het verkleinen van de bestandsgrootte, kunt u uw site sneller laten openen en uw prestaties op desktops en mobiele apparaten verbeteren.

Als uw paginascore tussen de 90 en 100 ligt, betekent dit dat uw server een korte responstijd heeft en dat uw site snel laadt. Dit scorebereik laat zien dat uw website goed is geoptimaliseerd vanuit het perspectief van Google PageSpeed ​​Insights. In termen van zoekmachineoptimalisatie helpt het u meer bezoekers te trekken door uw site hoger te plaatsen.

Page Speed, een gratis service aangeboden door Google, biedt beginnende en ervaren site-eigenaren informatie over snelheid, prestaties en optimalisatie als een webgebaseerd platform. Het biedt oplossingen voor veel problemen met verschillende suggesties, bepaalt de noodzakelijke stappen om webpagina’s sneller te maken en vergemakkelijkt uw verbeteringsprocessen.