Yasin Altintas — Web Designer uit Antwerpen

Dream big, anything is possible now.

Bekijk mijn laatste projecten

Laatste 5 Projects

Mr Projecten is een bedrijf uit Waasmunster die renovatiewerken en nieuwbouw uitvoert. Dit website is gemaakt als portfolio en om de bezoekers te informeren over de werken die worden gedaan.

Uw-autoverkopen.be is een bedrijf die auto’s inkopen en verkopen. Dit website is een single page die heel overzichtelijk is gemaakt. Dit website is volledig gemaakt door IlkDesign.

Ilknur Altintas is een schoonheidssalon uit Aartselaar gespecialiseerd in semi permanent make up en laserontharing. Dit website is recent volledig vernieuwd door IlkDesign.

De Jongste Telg is een brasserie waar u welkom bent voor een ontbijt of een heerlijke diner / bbq of gewoon een koffie of een frisse pint. De brasserie bevindt zich op het domein van Kasteel Fruithof, een gedroomde locatie met een supergroot tuinterras. De Jongste Telg een trekpleister voor jonge gezinnen waarbij de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. Dit project is een goed voorbeeld voor restaurant website.

 

Automotive Belgium is een bedrijf die auto’s inkopen en verkopen. Dit website is een single page die heel overzichtelijk is gemaakt. Dit website is volledig gemaakt door IlkDesign.

Philip Vlemmings is een gitarist met een brede muzikale achtergrond. Met invloeden uit de fado, flamenco, Braziliaanse en klassieke muziek schept Philip – enkel met zijn gitaar – een muzikale wereld die je doet dromen. Hij ontwikkelde een eigen, uniek gitaarspel: verfijnd en tegelijkertijd erg toegankelijk. Na Equilibrio, Eudaimonia en Sou Musica, overigens zeer goed ontvangen in de Franse vakpers, komt deze gitarist-componist zijn 4e solo album voorstellen.