Portfolio

Onlangs opgeleverd IlkDesign — Projecten waar we met trots op terugkijken

Dream big, anything is possible now.

Bekijk onze projecten

Laatste Projecten

Starwashdetailing is een car detailing bedrijf voor hoogwaardige detailing, coating en autowas in Antwerpen. Deze website is ontwerpen om online afspraken te maken en nieuwe klanten aan te trekken. Dit website is volledig gemaakt door IlkDesign.

Beneluxtaxi is een vertrouwde taxi en luchthavenvervoersbedrijf uit Antwerpen. Deze website is ontworpen om nieuwe klanten aan te trekken en biedt bezoekers de mogelijkheid om eenvoudig online een rit aan te vragen en te boeken. Dit website is volledig gemaakt door IlkDesign.

M-elektroproject vertegenwoordigt een doordacht ontworpen platform dat de verschillende elektrische diensten en prestaties van het bedrijf in de schijnwerpers plaatst. Het benadrukt een intuïtief ontwerp en biedt heldere, relevante informatie voor bezoekers. Dit project toont mijn toewijding aan effectief webdesign.. Dit website is volledig gemaakt door IlkDesign.

Auto-koper.be is een bedrijf die auto’s inkopen en verkopen. Dit website is een single page die heel overzichtelijk is gemaakt. Dit website is volledig gemaakt door IlkDesign.

Mr Projecten is een bedrijf uit Waasmunster die renovatiewerken en nieuwbouw uitvoert. Dit website is gemaakt als portfolio en om de bezoekers te informeren over de werken die worden gedaan.

Uw-autoverkopen.be is een bedrijf die auto’s inkopen en verkopen. Dit website is een single page die heel overzichtelijk is gemaakt. Dit website is volledig gemaakt door IlkDesign.

Ilknur Altintas is een schoonheidssalon uit Aartselaar gespecialiseerd in semi permanent make up en laserontharing. Dit website is recent volledig vernieuwd door IlkDesign.

De Jongste Telg is een brasserie waar u welkom bent voor een ontbijt of een heerlijke diner / bbq of gewoon een koffie of een frisse pint. De brasserie bevindt zich op het domein van Kasteel Fruithof, een gedroomde locatie met een supergroot tuinterras. De Jongste Telg een trekpleister voor jonge gezinnen waarbij de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. Dit project is een goed voorbeeld voor restaurant website.

 

Automotive Belgium is een bedrijf die auto’s inkopen en verkopen. Dit website is een single page die heel overzichtelijk is gemaakt. Dit website is volledig gemaakt door IlkDesign.

Verkoop jouw auto is een bedrijf die auto’s inkopen en verkopen. Dit website is een single page die heel overzichtelijk is gemaakt. Dit website is volledig gemaakt door IlkDesign.

Philip Vlemmings is een gitarist met een brede muzikale achtergrond. Met invloeden uit de fado, flamenco, Braziliaanse en klassieke muziek schept Philip – enkel met zijn gitaar – een muzikale wereld die je doet dromen. Hij ontwikkelde een eigen, uniek gitaarspel: verfijnd en tegelijkertijd erg toegankelijk. Na Equilibrio, Eudaimonia en Sou Musica, overigens zeer goed ontvangen in de Franse vakpers, komt deze gitarist-componist zijn 4e solo album voorstellen.