Professioneel betaalbaar website

op maat binnen uw budget

Een website laten maken is tegenwoordig onmisbaar als bedrijf.

 

U vertegenwoordigt u website online en dit geeft een betrouwbaar gevoel tegenover de bezoekers van u website.

Ook zorgen wij dat u website online makkelijk vindbaar is.

Alles wordt op voorhand getekend en u krijgt altijd ook een mock-up te zien waar u een prototype van u website kan testen en bekijken.

Ilk webdesign

Webdesign Antwerpen

Onze diensten

singlepage website
Singlepage website

Websites met één pagina zijn geweldig voor mensen die zich op een specifiek publiek willen richten en hen een bepaald type gebruikerservaring willen bieden.

multipage website
Multipage website

Een website met meerdere pagina’s bevat meerdere pagina’s en subpagina’s binnen een menu. Het ontwerp met meerdere pagina’s is geschikt voor bijna elk type project.

webshop | e-commerce | ecommerce
Webshop

Wij bouwen moderne webwinkels die aan de laatste eisen voldoen. Zo kunnen uw klanten betalen via iDeal, PayPal, bankoverschrijving of credit card. Onze webshops zijn makkelijk zelf te beheren en op te volgen.

Online marketing | reclame
Online marketing

Wil jij online zichtbaar zijn dan is SEO namelijk heel belangerijk. Zoekmachineoptimalisatie is de kunst en wetenschap om pagina’s hoger te laten scoren in zoekmachines zoals Google. Omdat zoeken een van de belangrijkste manieren is waarop mensen online inhoud ontdekken, kan een hogere positie in zoekmachines leiden tot meer verkeer naar een website.

Boeking systemen | online boekingen
Boeking systemen

Heb jij een bestaande website of een nieuwe website laten maken waarin je een boeking systeem wilt? Wij zorgen voor alle automatisering zoals automatische sms herinnering en online betalingen voor u boekingen!

noodhulp | hulp internet | hulp website
24/7 Service

We zijn 24/7 bereikbaar dat is heel belangrijk wanneer er iets fout loopt of niet werkt! Ook voor niet klanten zijn we altijd bereikbaar!

Stappenplan

Stap 1

Strategie

Wat is het doel? Wie is u doelgroep? Dit soort vragen worden beantwoordt en wordt er een strategie bepaald.

Stap 2

Design

We tekenen een mock-up met het huisstijl van u bedrijf. Alles wordt volgens u wensen uitgewerkt en er wordt een klikbare prototype gepresenteerd!

Stap 3

Testing

Voordat u website online komt wordt alles getest en kunt u de website ook bekijken. Na alle controles wordt er een datum afgesproken voor de lancering van u website

Stap 4

Levering

Bij het leveren van u website krijgt u alle nodige uitleg om in te loggen en dergelijke. Zo bent u ook de eigenaar van de website!

Professioneel betaalbaar website

Wilt u een professioneel betaalbaar website?

Wij zorgen ervoor dat uw website vanaf begin tot het eind volledig vezorgd wordt. De kwaliteit van een website is van groot belang van het success, u kunt daarom het volgende standaard verwachten bij al onze websites:

Wil je graag een offerte?

Of heb je nog vragen?

Ben je helemaal overtuigd of heb je toch nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contactformulier