Website prijs?

Complete websites voor een aantrekkelijke prijs, zonder verrassingen achteraf.

Prijs website

De prijs van een basis website varieert tussen de €600 en €6000 euro. Bepalen van de prijs om een website te laten maken hangt aan het ontwerp en design op maat en de functies van de website. Bij Ilkdesign is het ontwerp en design altijd op maat! De meeste webdesigners werken per uur en komen er extra kosten die verborgen zijn. Ilkdesign werkt met vaste transparante tarieven zonder verborgen kosten! Voor €595 excl. BTW kan je een website laten maken inclusief hosting, automatische back-up, professioneel webdesign, persoonlijke service en meer.  

Een website vanaf €595,- !

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. Grote website bureau’s vragen er makkelijk €2000 voor! Bij ilkdesign heb je 1 contact persoon, snelle antwoord en je betaald pas wanneer jij 100% tevreden bent! Bij ons kan je een professionele website laten maken vanaf €595,- ! Wil jij op google hoog scoren dan kan je als extra optie kiezen voor een SEO pakket.

Ben jij zelfstandig en heb jij geen website of wil jij als ondernemer jouw website vernieuwen. Dat kan allemaal vanaf €595,- ! 

Stap 1

Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren we naar u wensen en verhaal. We geven advies op maat.

Stap 2

We maken een voorbeeld waar er een klikbare versie van je toekomstige website getest kan worden.

Stap 3

Na de nodige wijzingen en aanpassingen wordt u website online gezet na u goedkeuring.

Inbegrepen in elke website

De website die wij leveren is altijd eigendom van de klant inclusief beeldmateriaal en inhoud. Dit is een zekerheid voor de klant als de partij wilt overstappen naar een ander partij.

De website die wij leveren is altijd zelf gemaakt en op maat voor jou bedrijf. We kopiëren dus nooit standaard templates of designs.

We maken elke dag back-ups van je website zodat je nooit bestanden kunt kwijtraken. Daarnaast regelen we alle technische updates en zorgen we dat je website altijd online is.

Vragen of problemen? Wij zijn 7 dagen bereikbaar telefonisch en per mail.

Altijd duidelijk communicatie en uitleg zonder verborgen kosten.

We leveren de website pas als de klant 100% tevreden is en dan pas wordt er betaald!

Meest gestelde vragen

Ilkdesign biedt bedrijven alle voordelen van een complete online dienstverlening onder één dak. Naast webdesigners hebben we ook developers, marketeers en expertise in logo-ontwerp en Google Ads adverteren. Hiermee kunnen we jouw volledige online aanwezigheid aanpakken en optimaliseren.

Een website laten maken bij Ilkdesign begint al vanaf €595,-. Dit is een All in one pakket zonder verborgen kosten en inclusief hosting kosten. All onze websites worden op maat gemaakt zonder templates.

Bekijk hier al onze pakket prijzen

Een complete website die responsive is op pc,tablet en smartphones. Responsive design is dat u website automatisch aanpast aan het apparaat.

 • Website op maat
 • Responsive design
 • Premium hosting
 • E-mail systeem
 • Contactformulier
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Vrijblijvende consultancy
 • SEO
 • Domeinnaam
 • Dagelijkse back-up
 • Google analytics

“De tijd die nodig is, hangt af van het type website en het aantal pagina’s. Het ontwerpproces duurt doorgaans ongeveer 2 weken, gevolgd door nog eens 1 week voor de ontwikkeling van de site.

Aangezien elke website uniek is, wordt de benodigde tijd vastgesteld tijdens het bespreken van jouw specifieke wensen.”

Wij hechten veel waarde aan transparantie en nemen je mee in het volledige project. Het is immers jouw website. Elke belangrijke aanpassing wordt met je besproken en tussentijdse feedback wordt altijd meegenomen. Bij ons staat de klant centraal.

Indien je al een website hebt kunnen wij die gerust overnemen. U e-mail adressen, domeinnaam enzovoorts kunnen ook overgenomen worden.

U website meertalig maken? Dat kan zonder problemen voor onbeperkt aantal talen.

Contact

Wil je graag een offerte?

Of heb je nog vragen?

Ben je helemaal overtuigd of heb je toch nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contactformulier