Website laten maken?

De beste Website in alle vormen en maten

Een ongeëvenaarde website-ervaring in alle vormen en maten. Perfectie, gebruiksgemak en schoonheid samengebracht op één plek.

website maken

IlkDesign.be
Jouw Betrouwbare Partner voor Professioneel Webdesign

Op zoek naar een betrouwbare webdesigner die je kan helpen bij het creëren van een effectieve online aanwezigheid? Bij IlkDesign.be zijn we gepassioneerd door het ontwerpen van aantrekkelijke en functionele websites die je bedrijf laten opvallen.

Alleen maar voordelen

Professionele uitstraling

Websites met een professionele uitstraling die vertrouwen bij klanten wekt.

Volledig aanpasbaar​

De website of webshop kan achteraf gemakkelijk zelf aangepast worden.

IJzersterke techniek

Technisch volledig geoptimaliseerd, ontwikkeld met de beste technologieën

Perfect voor Google

Optimaal gevonden worden door Google, Bing en andere zoekmachines

Waarom IlkDesign.be?

Website Laten Maken? Ontdek Onze Eenvoudige en Betaalbare Oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites die niet alleen indruk maken op uw bezoekers, maar ook eenvoudig te beheren en expertise zijn. Het laten maken van een website hoeft geen ingewikkeld en kostbaar proces te zijn. Wij begrijpen dat u als ondernemer al genoeg aan uw hoofd heeft en dat u geen tijd wilt verspillen aan het zoeken naar een betrouwbare webdesigner of het uitgeven van een fortuin aan een nieuwe website. Onze tarieven zijn transparant en eerlijk, zonder verborgen kosten. We bieden verschillende pakketten aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw budget past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw online aanwezigheid kunnen versterken met een prachtige, functionele en betaalbare website.
website laten maken
website laten maken prijzen

Betaalbare Webdesign Oplossingen voor Elke Ondernemer: Eenvoudig en Effectief

Voor ondernemers die een professionele website willen, bieden wij betaalbare oplossingen op maat. We zorgen ervoor dat uw website opvalt, gebruiksvriendelijk is en resultaten oplevert. Met onze expertise in SEO en gebruiksvriendelijkheid helpen we uw bedrijf online te groeien. Kies voor een website die indruk maakt zonder uw budget te overschrijden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw online aanwezigheid kunnen versterken.

Bekijk onze recente projecten

Vraag meer informatie aan

Anes Musovic
Anes Musovic
2024-02-04
IIkdesign een professioneel webdesigner die zij afspraken nakomen en maakt de website op maat. Zeer tevreden met de eindresultaat en ervaring.
Halil Akkaya
Halil Akkaya
2023-08-19
Ik ben ontzettend blij dat ik mijn website heb laten maken door deze getalenteerde website designer. Vanaf het begin af aan begrepen ze mijn visie en wisten ze deze om te zetten in een prachtige en functionele website. De aandacht voor detail en het oog voor design zijn echt opmerkelijk. Mijn website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk en responsief op alle apparaten. De designer nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en heeft met veel geduld mijn vragen beantwoord. De samenwerking verliep vlot en ik voelde me echt betrokken bij het hele proces. Als je op zoek bent naar een professionele website designer om je ideeën tot leven te brengen, kan ik deze designer ten zeerste aanbevelen. Ze leveren uitstekend werk en zorgen ervoor dat je een website krijgt waar je trots op kunt zijn!
Kadriye Tunc
Kadriye Tunc
2023-07-07
Uitstekende webdesignservice in Antwerpen. De webdesigner is zeer transparant en communiceert duidelijk. Mijn website is heel mooi en ben er heel tevreden van. Yasin denkt mee met het ontwerp van het website en geef vaak ook zijn eigen ideeën. Ik hoor alleen maar positieve reacties dus Ilkdesign webdesign kan ik met geruste hart aanraden.
Yavuz Öztürk
Yavuz Öztürk
2023-07-03
Nieuwe website laten maken aan Ilkdesign. Zeer tevreden, duidelijke communicatie en prijzen.
Özlem Fil
Özlem Fil
2023-06-05
Website laten maken zeker een aanrader. Zeer duidelijke communicatie en heldere prijzen.
Philip Vlemmings
Philip Vlemmings
2023-05-31
Een zeer goede communicatie met Yassin ,geinteresseerd ,flexibel,toelichtend en professioneel!
Hatice Gencaksut
Hatice Gencaksut
2023-04-22
Website Laten maken, Zeer tevreden

Alle websites ontwikkelen wij inclusief

Beveiliging

Bescherm uw WordPress-website met regelmatige updates, sterke wachtwoorden en betrouwbare beveiligingsplug-ins. Blijf veilig online!

SEO

Optimaliseer uw website voor zoekmachines met strategisch gebruik van zoekwoorden, hoogwaardige inhoud. Geef je online zichtbaarheid een boost!

Maatwerk

De website die wij leveren is altijd zelf gemaakt en op maat voor jou bedrijf. We kopiëren dus nooit standaard templates of designs.

100% eigenaar

De website is natuurlijk 100% eigendom van jullie bedrijf, ook als jullie overstappen naar een andere partij.

Hosting

Ontvang uw eerste jaar hosting helemaal gratis en geef uw online aanwezigheid een kickstart met onze webdesigndiensten!

Mobile friendly

Betrek mobiele gebruikers en verbeter hun browse-ervaring met een responsief en mobielvriendelijk webdesign.

Meest gestelde vragen

Ilkdesign biedt bedrijven alle voordelen van een complete online dienstverlening onder één dak. Naast webdesigners hebben we ook developers, marketeers en expertise in logo-ontwerp en Google Ads adverteren. Hiermee kunnen we jouw volledige online aanwezigheid aanpakken en optimaliseren.

Een website laten maken bij Ilkdesign begint al vanaf €595,-. Dit is een All in one pakket zonder verborgen kosten en inclusief hosting kosten. All onze websites worden op maat gemaakt zonder templates.

Bekijk hier al onze pakket prijzen

Een complete website die responsive is op pc,tablet en smartphones. Responsive design is dat u website automatisch aanpast aan het apparaat.

 • Website op maat
 • Responsive design
 • Premium hosting
 • E-mail systeem
 • Contactformulier
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Vrijblijvende consultancy
 • SEO
 • Domeinnaam
 • Dagelijkse back-up
 • Google analytics

“De tijd die nodig is, hangt af van het type website en het aantal pagina’s. Het ontwerpproces duurt doorgaans ongeveer 2 weken, gevolgd door nog eens 1 week voor de ontwikkeling van de site.

Aangezien elke website uniek is, wordt de benodigde tijd vastgesteld tijdens het bespreken van jouw specifieke wensen.”

Wij hechten veel waarde aan transparantie en nemen je mee in het volledige project. Het is immers jouw website. Elke belangrijke aanpassing wordt met je besproken en tussentijdse feedback wordt altijd meegenomen. Bij ons staat de klant centraal.

Indien je al een website hebt kunnen wij die gerust overnemen. U e-mail adressen, domeinnaam enzovoorts kunnen ook overgenomen worden.

U website meertalig maken? Dat kan zonder problemen voor onbeperkt aantal talen.